vixen

How we spend our days is how we spend our lives

it’s a reunion 16 juni 2010

igår var det min syrras tur att gå ut nian så jag steg upp klockan åtta (okristeligt tidigt) på morgonen för att ta mig till hågelby tillsammans med min mami. träffade på dani, träffade på nishas föraldrar och så en massa av mina gamla lärare. min mattelärare roger var en sån cutieeeeee!!! ba sketglad när jag berättade för honom om mitt år och vart jag hoppades på att göra nu i höst. min syrra ville att jag skulle agera fotogra så jag fick springa runt och ta bilderpå henne och hennes kompisar medan de bölade. när jag var klar så säger min syrra att jag kan gå hem nu. OH, THANX… till fots också. ville dock besöka en kompis grav innan jag drog hemåt eftersom det låg så nära hågelby. not funny at all was it. kändes så sjukt att se hans ansikte igen…

på kvällen hängde jag med lutte, momi och angi och bowlade. det var bara momi som visste att jag var back in swedland för vi hade setts natten innan så när vi steg in i bowling-hallen möttes vi av angis confused/arg (för att momi hade blivit försenad men egentligen sa var det jag sa det blev okej HAHA)/överlyckliga blick. HAHAHAHHA dude, i succeded with my mission! överraskning total.

storlek 35… skiiiiiitstora fötter

dags för min strike, hähä

efteråt åkte angi iväg för att träna och vi andra åkte till skäris för att kolla rean. kolla på den, inte köpa något av den. träffade på stephie som jobbar på lush där! its so funny meating people you used to know. efter att tittat klart åkte vi hem till momi och käkade men när sagge joinade blev det slagsmål. äääälla mot sagge!

och sagge vann över älla : (

efter wwa-matcherna tog vi ut en prommis…

…. och ninnos hund aragon kom förbi och passade på att rasta både sagge och lutte

ah just det, ninno och ramen joinade också, jag glömde. ninno och aragon gick hem rätt snabbt though sa resten tog sagges bil och skjutsade hem lutte. fail pa det. ingen kunde vägen så vi spenderade 45 minuter med att köra runt i cirklar och nar vi till slut hade hittat farsta kunde hon inte hitta sin syrras hus. stötte på ett par smågrabbs som ba ”åk dit och sen vänster och sen höger” och lutte tackade dem genom att skrika ”tack… VAD GÖR NI UTE VID DEN HÄR TIDEN?!” HAHAHAHA sajkööö. när hon hoppat av bilen så var det dags för nästa mission: att hitta ett natt-öppet burger king men vi faila på det också. vi hamnade på mcdonalds.

nu ska jag ut och cykla och ladda genom att äta så liiiiite så möjligt så att jag kan äta så myyycket som möjligt ikväll när vi ska grilla. låter bra va? aa

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s