vixen

How we spend our days is how we spend our lives

thats what she said 23 juni 2010

är det pinsamt att jag, efter 17 år i stockolm, fortfarande upptäcker nya ställen häromkring? zeke tog mig på stadsvandring idag och visade mig ett ställe med solstolar placerade mitt i stan, lisbeth salanders hus, sofo… och ett turistställe med utsikt över hela stan! sketfint var det. det är inte ofta zeke och jag hänger men jag gillare. det är kul att se honom och det är alltid lika givande för han utmanar en, alltid. jag lär mig alltid en massa nytt med honom.

.

nu sitter jag och skypar med honom, freedy och micke… dead silence alltså HAHAHA. vi började med att skicka klipp på komiker till varandra men det var ingen som tyckte om vad den andra skickade (förutom freedy som älskade mina bunifa-klipp HEY HEY) så till slut tror jag att alla började göra sina egna grejer… i know i am. kollar på folk som dansar på youtube. jag vill också dansa nu!!!

det är typ som att alla begåvade människor i spanien samlas i barcelona, i alla fall när det kommer till dans (oh yeah, gruppen ovanför är alltså från barcelona, om inte det framgick). tittade på ett annat klipp från fama a bailar och av en slump hittade jag ett med en koreograf från barcelona som var där på besök som berättade att han precis varit och jobbat i los angeles. och den där killen brukade jag titta på för ett par år sedan när han bara var en anonym skit som dansade på youtube!!! riktig justin bieber-story.

den svarta tjejen might be working it men den vita killen gjorde en matrix!

åh, minns ni perioden när nike gjorde en massa reklam med kvinnliga dansare? så jävla coola. tror inte att den här någonsin visades på tv men den var i alla fall bland de första jag lärde mig genom youtube, haha. jag vet inte hur lamt det är att erkänna sånt men jag gör sånt, OKAY? det är kul.videon är aaaaaaasgammal men det var inte förrän ett litet tag sen som jag upptäckte tjejen i vita shorts till höger HAHAHAHAHAHA kan. inte. sluta. titta. på henne.

Annonser
 

One Response to “thats what she said”

  1. momsi-momsi, momsi-momsi Says:

    omg vicky you’re soooooooooo funny! im like your biggest fan YOU’RE SO COOL


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s