vixen

How we spend our days is how we spend our lives

fönny 24 juni 2010

det är så jävla kul att umgås med grabbarna igen! mötte upp momi, sagge och ninno på flottsbro imorse för lite suulning. vanligtvis brukar flottsbro fullt av folk från våra trakter men nuförtiden är det BARA barnfamiljer (och filfs – father id like to fuck) så vi gissar på att det måste finnas en ny strand där alla hänger och att vi kommer att få reda på vilken det är om ett par somrar.

james och gigo joinade oss efter ett par timmar och momi var tvungen att gå och någon fick den sköna idén att göra det här:

hyra kanoter! so we did, jag, ninno och sagge mot james och gigo HAHA. jag säger mot för det blir alltid en tävling för grabbarna. vi körde över dem och jag tyckte mest bara synd om dem för de var sååå dåliga på att paddla : ((( baaaaara sicksack-mönster. egentligen var planen att vi skulle ta oss till klippan men det gick så dåligt för dem så vi fick vända och åkte tillbaka mot stranden .på vägen dit stötte vi på ett par ungar som var ute galet djupt så ninno tog fram sin baba-sida och sa åt dem att hänga fast sig vid kanoten så att de skulle få åka med oss in mot stranden HAHA gulligt egentligen men yeah. gigo och james ville inte vara sämre så de bad ungarna att haka fast sig vid deras kanot också men yeah, ni kan föreställa er hur det gick… de hoppade av efter en stund och fortsatte att simma mot land på egen hand och jag vet inte VAD de gjorde i båten men till slut så välte den HAHAHAHA. sagge försökte välta vår också men vi var fööör snabba och hann hoppa ut men till slut fångade han mig och kastade i mig i vattnet ändå. not cool! my ass är rött nu för att jag skrapade mig på botten HAHA.

just då stötte vi på antoine som hängde vid volleybollplanen med sina kompisar så vi joinade dem och vi körde turnering. som vanligt dök den där tjejer-suger-på-sport-attityden fram. BAWRING. typ ”vi har redan en tjej i vårt lag så nu får ni ta en!” och jag upptäckte att en av killarna faktiskt pratade med bebisröst till en av tjejerna när han frågade om hon ville serva. jag vet att killar bara tänker ”men vad, hon är tjej” men det ÄR faktiskt nedvärderande. men aja, we played och det var skitkul. älskar stunden när killar fattar att jag faktiskt är duktig på sport och kommenterar det och ÄLSKAR att sagge hade min back och ba ”hon är fotbollsspelare!” som om han vore min baba HAHA. puss på honom jaw.

efter freaking åtta timmar på stranden cyklade vi till max och grabbarna åt medan jag typ, solade ryggen. sedan hämtade vi ninnos hund från deras kolonilott och jag åkte hem till min mama och pussssssade på henne jättemycket. hon är så cute. båda mina föräldrar är så cute för när jag kramar de så vilar båda sina huvuden på mina axlar, SÅ korta är de HAHA! upptäckte det idag och det kommer vara det enda jag tänker på när jag kramar mina päron framöver.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s