vixen

How we spend our days is how we spend our lives

pimp my blog 25 juni 2010

Filed under: tankar och känslor — vixen @ 23:48
Tags:

kommer jag över en videoblogg kan jag bara inte låta bli att titta på den, skitsamma om jag känner till bloggaren eller inte. såg precis en videoblogg hos rightnow och den var precis lika bawring som 99,9% av alla videobloggar som folk lägger upp. jag föredrar text och ett par hundra bilder framför en videoblogg där huvudpersonen sitter framför datorn pratar om sin dag i sex minuter medan den sitter och äter frukt typ.

de enda  videobloggarna som riktigt kickass var nadines och hon slutade göra dem för lääääängesen… shoot.

nu när vi ändå talar om bloggar. jag har blivit BESATT av att läsa en blogg som är skriven av någon kille som blir behandlad som någon sorts kändis/gud/terapeut/modeguru/whatnot av sina läsare av en anledning jag fortfarande inte har luskat ut. halva bloggen utgörs av hans självporträtt och den andra halvan av hans läsarfrågor. det är här det roliga börjar. frågorna är nämligen inskickade av tjejer som ber om råd, tips eller någon sorts åsikt om tja, vad som helst i princip. kläder, kärlek eller hur man fångar hans uppmärksamhet. inga konstigheter med det, inte. jag menar, det är ju bara en helt vanlig kille som ingen av hans läsare någonsin kommer att stöta på så varför inte fråga om han skulle tycka att det var ok om hans flickvän hade korta shorts eller ej. HAHAHA ja, det är på den nivån frågorna ligger och det är därför jag fullständigt AVGUDAR bloggen. den killen har lyckats locka fram de mest osäkra och self-hating tjejerna och fått de att känna säga.. jag vet inte, uppskattade? något måste det ju vara så slaviskt som de följer honom.

(här vill jag egentligen säga ett ord eller två om de (oss?) tjejer som inte älskar sig själva tillräckligt men jag är för trött för det. en annan gång)

så jag tipsar om en annan blogg! mycket roligare än bloggen jag nyss beskrev. mer intressant också. lärorik. saga om sexologi heter den. upptäckte den nyligen (VÄLDIGT nyligen) men den är bäst. ska vi säga att vi slutar följa bloggar som kissies och börjar följa sådana här som faktiskt har något att säga? någon som är på den idén? inte? trodde inte det heller.

Annonser
 

One Response to “pimp my blog”

  1. Tack för tipset!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s