vixen

How we spend our days is how we spend our lives

i can transform ya 28 juni 2010

Filed under: tankar och känslor — vixen @ 1:25
Tags: , ,

ju mer jag tänker på det, desto mindre blir jag sugen på hela grejen med p-piller. men sen tänker jag också på ett helt liv med kondomer som är galet dyra och mitt snåla blattehjärta blir inte suget på det heller. men yeah, jag tror att hormonerna väger tyngre i det här fallet.

jag ställs lite inför hur neutraliserat det har blivit att käka dem och att käka dem länge. om du börjar knulla i 15-års åldern och bestämmer dig för att skaffa barn när du är 25 så har din kropp fått tillskott av hormoner under 10 år. det är inte lite det. det är hela grundskolan. det är sjukt.

dessutom, alla biverkningar som förresten tycks vara extremt vanliga: minskad sexlust (yeah, thats why you’re aint getting pregnant gurl), viktuppgång, illamående… det finns till och med p-piller som ökar risken för livmoders- och bröstcancer. det låter inte som något att hänga i julgranen precis. inte konstigt att man inte vågar lansera p-piller för män med precis samma biverkningar som den kvinnliga varianten – det kan ju vara farligt!

samtidigt börjar jag också fundera över hur jag ska ställa mig till att käka tabletter för min hy. om ett par dagar har jag tid hos en läkare som med allra största säkerhet kommer att ge mig medicin för att a) det är standardsvaret man får av alla läkare nuförtiden och b) det verkar vara det enda som biter på mig. har iiiingen lust att äta de tabletter jag fick sist för det var fucked up och jag fick alla möjliga bieffekter så jag sitter och forskar (ehm, googlar) om det inte finns några alternativ. det borde det göra, eller hur? för även om jag inte vill stoppa i mig vad som helst så är det inte som att jag orkar med mina hudproblem. i dont.

Annonser
 

3 Responses to “i can transform ya”

  1. Kochana Says:

    Jag undviker allt som har med tabletter att göra. 10 år av ppiller herregud vad det inte låter hälsosamt. I feel you..

  2. sunshine Says:

    det är därför jag slutat äta p-piller och endast håller mig till kopparspiral. 5 år per gång! det är najs. ; )

  3. 145 Says:

    Tänk på miljön fan, återanvänd kondisarna, så sparar man både pengar o tid. Jag har en hel låda med kondisar som jag återanvänder när jag ska lyxrunka och liknande. Tog mig ett tag att hitta ett sätt att lyxrunka utan dåligt samvete! när det börjar bli hål så trär jag bara på några extra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s